Akyükselen Özlem Park nerede? İşte lokasyonu...
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Akyükselen Özlem Park nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Akyükselen Özlem Park nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen proje Nilüfer Hatun Caddesi üzerinde konumlandırılıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu projenin lokasyonu ile dikkat çekemsi bekleniyor. 782 daireden oluşan projede 21 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otopark alanı planlanıyor. Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olan projede kadınlar ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzları, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Ayrıca site içinde özel yürüyüş parkuruna da sahip olan projede 40 bin metrekare yemyeşil ve özel peyzajlı bahçe bulunuyor. 148 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 2 bin 700 metrekare büyüklüğünde alan sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede ayrıca 2 bin metrekare büyüklüğünde ticari alan bulunuyor.

Akyükselen Özlem Park nerede bilgisi ile ilgili haberleri ve gelişmeleri www.emlakasayfasi.com. adresinde ulaşabilirsiniz.

Akyükselen Özlem Park teslim tarihi için tıklayınız.
 
Akyükselen Özlem Park fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181