Akyükselen Özlem Park teslim tarihi!
2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerin yer aldığı Akyükselen Özlem Park teslim tarihi bilgisi henüz netleşmedi.

 Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olan projede 2 bin 700 metrekare büyüklüğünde alan sosyal donatı alanları için ayrıldı. 40 bin metrekare yemyeşil ve özel peyzajlı bahçeye sahip olan Akyükselen Özlem Park teslim tarihi bilgisi netleştiğinde www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. 148 bin metrekare alana sahip olan projede 2 bin metrekare büyüklüğünde ticari alan bulunuyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen projede 21 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otopark alanı planlanıyor.782 daireden oluşan projede  kadınlar ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzları, spor alanları ve çocuk oyun alanları konut alıcılarına sunuluyor.  projede site içinde özel yürüyüş parkuru yer alıyor.

Akyükselen Özlem Park teslim tarihi bilgisi ile ilgili haberleri ve gelişmeleri www.emlakasayfasi.com. adresinde ulaşabilirsiniz.

Akyükselen Özlem Park nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Akyükselen Özlem Park fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aliekber türksever 5 yıl önce

Günaydın ve hayırlı işlrolsun merak etiyim teslim tarihi nezamn

Misafir Avatar
aliekber türksever 5 yıl önce @aliekber türksever

özlem sitesi teslim tarihi nezaman olacak bilgi verseniz memun olurum

Beğenmedim! (0)

banner182

banner181