Atış Yapı'dan İzmir Yolu Küçük Sanayi Sitesi önüne yeni proje!
Bursa'da adından ve projelerinden sıkça söz ettiren Atış Yapı'dan İzmir Yolu Küçük Sanayi Sitesi önüne yeni proje geliyor.

Bursa Ticaret Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan araştırmaya göre Atış Yapı 250 firma arasında yer aldı. Ciralarına göre şehrin en büyük firmalarının belirlendiği araştırmada Atış Yapı, 156 milyon 364 bin 407 liralık cirosuyla sıralamaya girdi.

Atış Yapı CEO’su Ahmet Atış, 2019 yılında lansmanının yapılacağını açıkladığı Atış Yapı İzmir Yolu Küçük Sanayi Sitesi önü projesi ile kiralanabilir ticari alan hacminin yaklaşık 95 bin metrekareye ulaşılacağını söyledi.

Ayrıca Atış Yapı Bursa'nın Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde hayata geçirdiği projelerin çalışmalarına ve satışlarına hızla devam ediyor. 2006 yılında inşaat sektörüne adım atan ve ürettiği projelerle adından söz ettiren Atış Yapı DownTown Bursa projesi ile ilgi odağı oldu.

DownTown Bursa
Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Havaalanı Yolu No:13 adresinde inşa edilecek olan proje 473 bin 596 metrekare inşaat alanına sahip. 2+1 Grande, Simple, Comfort, Dynamic, 3+1 Private, Premium, Elegant, 4+1 Unique, 4+1 Dynamic Dubleks, Comfort Dublex, Simple Dublex, 5+1 Private Dublex, Elegant Dublex, 6+2 Sky Villa seçeneklerinin planlandığı projede 660 adet daire bulunuyor. ​10 blokta, 14 farklı kat planının tasarlandığı DownTown Bursa projesinde konut ve ofis bloklarının yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık, eğitim, kongre ve balo salonları, sergi ve müzeler gibi bir çok yaşam merkezi dinamikleri bir arada olacak. DownTown Bursa fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181