Atış Yapı'dan Nilüfer'e yeni proje; Bulvar Deluxe

Hayata geçirdiği nitelikli ve markalı konut projeleri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Atış Yapı, Nilüfer'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Bulvar Deluxe ile F.S.M.Bulvarı'na yeni bir heyecan katmaya hazırlanıyor.

48 daire ve 2 blok konut ve 1 blok iş merkezi olarak hazırlanan "Bulvar Deluxe" projesi merkezi konumu yer alması ve lokasyonu ile dikkat çekiyor. Konut alanlarının yanı sıra bulvara cephe olarak tasarlanan "Deluxe Çarşı" konseptiyle yeni bir yaşam ve alışveriş stili oluşturmayı amaçlayan Atış Yapı, Bulvar Deluxe projesi F.S.M.Bulvarı'na değer katacak.

Konut planlamasının 48 daireden oluştuğu Bulvar Deluxe projesinde, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, siteye özel sosyal tesisler başta olmak üzere birbirinden özel ayrıcalıklar bulunuyor. 

İnşaat çalışmalarının başladığı Bulvar Deluxe projesinde daire fiyatları ise 850 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimlerinin 15 ay sonra yapılması bekleniyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181