Atış Yapı Linda Butik fiyatları!
2 blok olarak tasarlanan Atış Yapı Linda Butik fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Atış Yapı Linda Butik fiyatları belli oldu. Linda Butik ev fiyatları 298 bin TL'den konut alıcılarına sunuluyor. 

Atış Yapı Yunuseli projeleri arasında yer alan Atış Yapı Yunuseli Linda Butik 56 daireden oluşuyor. 7 bin 510 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Linda Butik Yunuseli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 350 bin metrekare yeşil alanın yer aldığı projede 48 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 yer alıyor.

Atış Yapı imzası ile hayata geçirilen Bursa Atış Yapı Linda Butik çocuk parkı, spor salonu, basketbol sahası, açık otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede bloklar 7 katlı olarak inşa ediliyor. 

Atış Yapı Yunuseli Linda Butik projesini detaylı olarak incelemek için tıklayınız.
www.atisyapi.com.tr/project/linda-butik/

Atış Yapı Linda Butik fiyatları sizler için derledik. Linda Butik daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Linda Butik nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181