Atış Yapı Mudanya!
Bursa'nın Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde hayata geçirdiği projeler ile dikkat çeken Atış Yapı Mudanya projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Ticaret Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan araştırmaya göre Atış Yapı 250 firma arasında yer aldı. Ciralarına göre şehrin en büyük firmalarının belirlendiği araştırmada Atış Yapı, 156 milyon 364 bin 407 liralık cirosuyla sıralamaya girdi. 

2006 yılında inşaat sektörüne adım atan ve ürettiği projelerle adından söz ettiren Atış Yapı Bursa projeleri çalışmalarına ve satışlarına hızla devam ediyor. Atış Yapı Mudanya projeleri arasında yakın bir zamanda teslim edeceği Nefes Mudanya'nın yanı sıra Arya ve Mevsim Mudanya projeleri de yer alıyor. 

İşte Atış Yapı Mudanya projeleri detayları;

Nefes Mudanya
Çocuk oyun alanları, açık havuz, spor salonu kapalı otoparkın yer aldığı Atış Yapı Nefes Mudanya projesinde 4 adet 2+1 zemin, 12 adet 2+1 normal, 4 adet 3+1 dubleks, 4 adet 3+1 zemin, 12 adet 3+1 normal ve 4 adet 4+1 dubleks daire bulunuyor. Toplam 4 blok ve 40 daireden oluşan Nefes Mudanya projesinde 1870 metrekare yeşil alan yer alıyor. Nefes Mudanya nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Arya Mudanya
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Arya Mudanya projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.  3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Arya Mudanya projesinde 1+1'ler 37 metrekare, 2+1'ler 57 metrekareden başlıyor. Arya Mudanya teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Mevsim Mudanya
2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin bulunduğu Mevsim Mudanya projesinde 139 adet konut yer alıyor. 11 blok olarak tasarlanan Mevsim Mudanya projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı havuz, bay-bayan havuz, sauna, güvenlik, çocuk parkı, kafeterya ve spor salonu bulunuyor. Mevsim Mudanya teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181