Atış Yapı Soğanlı!
14 bin metrekare sosyal donatı alanı sahip olan Atış Yapı Soğanlı projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Adının Atış Premium olarak belirlendiği Atış Yapı Soğanlı projesi Bursa Botanik Park'ın karşısında yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire tiplerinden oluşan Atış Premium projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. 30 blokta 420 daireden oluşan proje Marmara'nın en büyük botanik parkına yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.

Yatay mimarinin bir örneği olarak tasarlanan Atış Premium projesinde spor ve fitness merkezi, yüzme havuzu, 80 adet mağazası, çocuk oyun alanları, 100 araçlık açık otopark, 420 araçlık kapalı otopark ve 600 metre yürüyüş yolunun yanı sıra 7/24 güvenlik ve hırsız alarmı bulunuyor. 85 bin metrekare alan üzerinde Atış Yapı imzasıyla konumlandırılan Atış Yapı Soğanlı projesinin çalışmaları tamamlandı.

Atış Premium iletişim!
Adres: 19 Mayıs Mahallesi Temizel Caddesi No:8 NİLÜFER BURSA
Telefon: 444 90 16
Web: www.atispremium.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181