Aurakent 2 projesi Altınşehir'de!

Bursa'nın yükselen değeri Altınşehir 23 Nisan Mahallesi'nde yapımına başlanan Aurakent 2 32 adet 3+1 ve 4 Adet 4+1 daire olmak üzere toplam 36 daireden oluşuyor. Proje 9 katlı 2 bloktan oluşuyor. 



Şehrin en canlı noktalarından birinde, okul, hastane, eczane ve metro ile ulaşım kolaylığı gibi olanaklarla desteklenen lokasyonu ile de adından söz ettirecek Aurakent 2 projesinde hayatın aurasına dair her şey düşünüldü.


Yüzme havuzundan çocuk oyun alanına, sosyal tesisten açık ve kapalı otoparklara kadar tüm gereksinimler en ince ayrıntısına kadar planlandığı Aura Kent2'de lansmana çıkan Aurakent2'de uygun ödeme koşulları bulunuyor.

Ev alıcılarına iki ödeme seçeneği sunan Ngt inşaat, 1. ödeme seçeneği olarak %50 peşinat 36 ay 0 faiz, ikinci seçenekte ise 3'te 1 peşinat 24 ay 0 faiz ödeme seçenekleri sunuyor. Aurakent 2 projesinin teslim tarihi ise 2016 yılında gerçekleşecek.

Proje adres/satış ofisi: Altınşehir 23 Nisan Mah. 249. sk. No.4 Nilüfer/BURSA  
Telefon: 0534 882 13 20 
Web:www.aurakent.com

Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181