Bademli Patika Evleri ne zaman teslim ?
3+1, 4+1, 5+1 olarak 3 farklı tipte hazırlanan villa konseptiyle satışa sunulan Bademli Patika Evleri teslim tarihi belli oldu.

Geniş bir orman alanı içerisinde yer alan ve 24 adet villadan oluşan
Bademli Patika Evlerinin teslim tarihi Mayıs 2016 olarak açıklandı.

Göktuğ Turizm ve İnşaat firması tarafından yapımı devam eden Bademli Patika Evleri projesinde dördüz olarak tasarlanmış iki tip toplam altı bloktan oluşuyor. Her bloğun Doğu - Batı girişli ve Kuzey - Güney cepheli olması da projenin öne çıkan özellikleri arasında gösteriliyor. Kuzey cephesi orman, Güney cephesi hem orman hem şehir manzarası sunan proje de bir diğer öne çıkan detay ise peyzaj ve çevre düzenlemeleri...


Villara özel bahçe, hizmetli evi ve kapalı otopark imkanı bulunan proje Bademli'de son dönemlerde yapılan en özel projeler arasında yer alıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181