Bakgör City-2 Balat teslim tarihi!
Tamamı 4+1 dairelerden oluşan Bakgör City-2 projesinde 2. etap da satışa sunuldu. Örnek daireleri hazır olan proje lansmana özel fiyatlarla Balat'ta konumlanıyor.

Bakgör City-2 Balat 9 bloğa yayılmış 284 yaşam alanından oluşuyor. Geneli 4+1 dairelerden oluşan Bakgör City -2 Balat 420 araçlık kapalı otopark, bay- bayan yüzme havuzu, 8 dönümlük dinlenme ve rekreasyon alanları, spor sahası, spor salonu bulunuyor.

Bakgör City-2 Balat'ta iç ve dış konseptinde görsel bütünlük sağlanan projede renk harmonisi, kaliteli malzeme, ergonomik mekan organizasyonu tasarlandı.

Örnek daireleri hazır olan Bakgör City-2 Balat fiyatlar 389 Bin TL'den başlıyor. Bakgör City-2 Balat teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi. 

Satış Ofisi:Beşevler Çamlıca Mh. Lefkoşa Cad. No:62 
Telefon: 444 61 16
Web: www.bakgorinsaat.com.tr
Gökçe Ülker / Emlaksayfasi.com.tr 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizli kişi 7 yıl önce

Biz ev aldik ama hala teslim degil nisan teslim diyorlardi fakat mayistayiz

banner182

banner181