Bakyapı'dan yeni proje; Bakyapı Prestij Gold
80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip olan Bakyapı Prestij Gold Bakyapı imzası taşıyor. 1008 kişinin yaşayacağı düşünülen Bakyapı Prestij Gold lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Markalı konut projesi olan Bakyapı Prestij Gold Nilüfer konut projelerinden biri olarak inşa edilecek. Toplam 252 konuttun yer aldığı Bakyapı Prestij Gold projesinde 12 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın planlanıyor.

6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 blok olmak üzere toplam 16 bloktan oluşan Bakyapı Prestij Gold projesi 30 bin 798 metrekare alan üzerinde yükselecek. Daire büyüklükleri ve seçeneklerinin ilerleyen günlerde netleşeceği bprojesinde 256 araçlık kapalı otopark imkanı bulunacak. Planlanma aşamasında olan Bakyapı Prestij Gold projesinde 2 adet dükkan tasarlanıyor.

Bakyapı Prestij Gold projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Bakyapı Prestij Gold projesi nerede? Tıklayınız.

Bakyapı Prestij Gold projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181