Bakyapı Prestij Hayat Bursa!
Sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının yer alan Bakyapı Prestij Hayat Bursa detaylarını sizler için araştırdık.

17 bloktan oluşan ​Bakyapı Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan oluşuyor. 506 adet 2 oda 1 salon dairenin yer alan Bakyapı Prestij Hayat Bursa daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Bakyapı Prestij Hayat satılık daire seçenekleri konut alıcılarının beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Prestij Hayat Bakyapı projesi 195 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olacak. Bakyapı imzası ile 62 bin metrekare alanada yükselen Bakyapı Prestij Hayat projesinde 1012 adette 3 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bakyapı Prestij Hayat nerede? tıklayınız
Bakyapı Prestij Hayat teslim tarihi için tıklayınız

Bakyapı Prestij Hayat Bursa ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181