Bakyapı'dan Osmangazi'ye yeni proje; Prestij Park Bulvar
Bakyapı tarafından hayata geçirilecek olan Prestij Park Bulvar Bursa'nın Osmangazi ilçesinde konumlandırılacak.

41 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselecek projede konut ve ticari alanlar yer alacak. Bin 100 konuttan oluşacak Prestij Park Bulvar projesinde dairelerin büyüklükleri ve tipleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 110 milyonluk liralık arsa yatırımına sahip olan projede sosyal aktivite alanlar henüz netleşmedi. Ayrıca 50 işyerinin de yer alacağı proje Osmangazi yeni konut projeleri arasında bulunuyor.

Prestij Park Bulvar projesini inşa edecek olan Bakyapı ayrıca 252 konuttan oluşan Prestij Gold projesinin çalışmalarını da sürdürüyor. Bakyapı yine Bursa'da 200 milyon lira değere sahip olan Bakyapı Prestij Optimum projesinin de çalışmalarına devam ediyor. Bakyapı tüm projeleri ile Nisan 2019'a kadar 1 milyar 450 milyon liralık yatırım ile 300 adet ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa'ya kazandıracak.

Prestij Park Bulvar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Prestij Park Bulvar teslim tarihi için tıklayınız.
 
Prestij Park Bulvar fiyat için tıklayınız.
 
Prestij Park Bulvar iletişim!
Adres: F.S.M. Bulvarı No:94/1 16010 Nilüfer/BURSA
Telefon: 444 16 99
Web: www.bakyapi.com.tr
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181