Balat'ın öne çıkan projeleri hangileri?İşte o projeler...
Markalı konut projelerinin yeni merkezi olan Balat'ta birbirinden özel projeler konut alıcılarının beğenisine sunuluyor.Mimari ve teknik özelliklerinin yanı sıra kurumsal marka imajı, profesyonel satış ve pazarlama yönetimi ve satış sonrası hizmetleri ile öne çıkan konut projelerini sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Balat'ta ev sahibi olmak isteyenlere bir rehber niteliği taşıyan haberimizi okumadan ev almayın!

BALAT'IN ÇİFT ÖDÜLLÜ TEK PROJESİ "İNALLAR HAYAT"
12 farklı bloktan oluşan ve 5 farklı daire çeşidine sahip olan konutlar 12 adet 3+1 bahçe katı, 12 adet 5+1 bahçe dubleks, 36 adet 3+1 ara kat, 84 adet 4+1 ara kat ve 4+1 çatı dubleksten oluşuyor. İnallar Hayat’ta daireler 195 metrekare ile 332 metrekare arasında değişiyor.

1.200m2’lik bir sosyal tesis planlanan İnallar Hayat’ta sosyal yaşam da oldukça kapsamlı olacak.Sosyal klüp ve kafe, açık havuz, maç ve sinema keyfi için dev ekran, dinlenme ve okuma alanı, oyun ve aktivite salonu, hobi odası, 500 m tartan yürüyüş yolu, masa Tenisi, squash, fitness salonu, açık ve kapalı pilates ve yoga alanları, kapalı yarı basketbol sahası, buhar odaları sosyal donatılardan birkaçı.

"En İyi Az Katlı ve Yaşama Değer Katan Konut" projesi ödülü alan İnallar Hayat projesinde, çocukların sosyal aktivitelerinde ise açık hava oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, oyun odaları, playstation odası ve bisiklet parkuru bulunuyor. 
Yapımına 2013 yılında başlanan İnallar Hayat Ekim 2016’da teslim edilecek.
İnallar Hayat Detaylı Bilgi için tıklayınız!

BALAT STİL İLE AYRICALIKLI BİR YAŞAM 
Ömer Kumova İnşaat’ın Balat’ta yükselecek olan yeni projesi Balat Stil 6 Blok 84 daireden oluşmakta.171 – 175 ve 182 metrekare büyüklüğünden 3 farklı 3+1 normal ve bahçe katı daire tipinin bulunduğu projede ayrıca 380 metrekare alana sahip 4+1 çatı dubleksleri yer alıyor. 

Eylül ayı itibariyle inşasına başlanacak olan projede, kapalı otopark, Yüzme Havuzu, Çocuk Parkı,Sauna, Basketbol Sahası, Fitness Salonu, 24 Saat Güvenlik, Profesyonel Site Yönetimi bulunuyor.

Balat Stil Detaylı Bilgi için tıklayınız!

RC YAPI'DAN "BALAT LİFE NAR"
RC Yapı tarafından Bursa Balat’ta konumlandırılan Balat Life Nar, yatay mimari şeklinde 7 bloktan oluşacak şekilde inşa ediliyor. 

Projede normal kat, dubleks alt kat, bahçe katı, dubleks üst kat olmak üzere 3+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan dairelerde giyinme odası, ebeveny banyosu, depo ve akıllı ev sistemi mevcut.  Projenin sosyal donatı alanlarında ise; ise açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness salonu, çarşı, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor.
Balat Life Nar Detaylı Bilgi için tıklayınız!
 
TURKUAZ PLUS EVLERİ BALAT'TA YÜKSELİYOR
Gültay İnşaat tarafından Balat'ta inşa edilen Turkuaz Plus Evleri 9 blokta toplam 187 adet daireden oluşuyor.

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandığı Turkuaz Plus Balat'ın 17 dönümlük alanı yeşil alana ayrıldı. Projede sauna, kapalı spor salonu, fitness salonu, 80 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası  bulunuyor.
Turkuaz Plus Detaylı Bilgi için tıklayınız!

NİLÜFER PROJE TASARIM'DAN YENİ PROJE "BALAT PARK" 
Bursa’nın gözde yaşam bölgelerinden olan Balat'ta yükselen ve Nilüfer Proje Tasarım imzası taşıyan Balat Park 2 blokta 28 daireyle 1700 metrekare yeşil alan içerisinden konumlanıyor. 

2500 metrekare arsa üzerinde yükselen Balat Park; 3+1 180 metrekare ve 5+1 dubleks 360 metrekare daire seçenekleri ile yükseliyor. Açık ve kapalı otoparkı bulunan Balat Park Evleri’nin sosyal alanlarında açık yüzme havuzu, spor salonu bulunmaktadır.
Balat Park Detaylı Bilgi için tıklayınız!

Utku Çalışkan/EmlakSayfasi.com.tr
[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve Acar 8 yıl önce

güzel haber olmuş tebriklr, bizim evde listede :)

Avatar
özlem algül 8 yıl önce

balatı çok beğeniorum ama fiyatlar biraz yüksek malesef, yine de almayı düşünüyorum, haberdeki firmaları da gezicem bakalım nasıl evler

Avatar
mehmet demirci 8 yıl önce

bilmediğiniz firmadan ev almayın arkadaşlar! bu haberdeki firmalar güçlü ve tanınmış firmalar ama balatta çok proje yapanlar var, dikkatli olun paranızı çöpe atmayın

Avatar
Tevfik erbağci 8 yıl önce

Balatin en güzel yapılardan biride ismi gibi kaliteli olan altinbalatkonaklari gelip görün emsalsiz

banner182

banner181