Balat Life Günce Bursa iletişim!
8 bloğun yükseldiği Balat Life Günce Bursa iletişim detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Nilüfer'de 8 bin 178 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Balat Life Günce Bursa iletişim bilgisi belli oldu. Balat Life Günce Bursa adres bilgisi şu şekilde; Balat Mahallesi Selen Sokak No:3 Nilüfer Bursa/ Türkiye 

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede dairelerin alanları 148 ile 170 metrekare arasında değişim gösteriyor. Yatay mimariye sahip olan projede 12 dükkan da inşa ediliyor.

RC Yapı - Günce Yapı imzası ile hayata geçirilen Bursa Balat Life Günce projesinde açık ve kapalı otopark alanı, açık yüzme havuzu, sosyal tesis, çocuk oyun alanları gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. ​ Toplam 80 daireden oluşan projede 48 adet normal daire ve 16 dubleks daire bulunuyor.

Balat Life Günce nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Balat Life Günce teslim tarihi için tıklayınız.
 
Balat Life Günce fiyat için tıklayınız.
 
Balat Life Günce Bursa adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181