Bonneville Mihraplı teslim tarihi!
Bursa Nilüfer'de yükselen Bonneville Mihraplı teslim tarihi bilgisi belli oldu.

Oldukça zengin sosyal alanlara sahip olan Bonneville Mihraplı teslim tarihi 2019 Ağustos olarak planlanıyor. 10 bin 179 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede bay-bayan kapalı yüzme havuzu, bay-bayan spor salonu, spa, sinema odası, mescit ve taziye alanı, çocuk oyun ve aktivite alanı, koşu pisti, futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, kamelya alanları ve kapalı otopark konut alıcılarına sunuluyor.

8 bloğun inşa edildiği projede 3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra projede 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerde bulunuyor. Toplam 80 daireden oluşan projede  3+1 daireler 156 metrekare ve 160 metrekare, 4+1 dubleks daireler 362 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Sıra Kaya İnşaat - Naci Atış Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 156 ila 362 metrekare aralığında değişiyor. 

Bonneville Mihraplı teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bonneville Mihraplı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Bonneville Mihraplı fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181