Bursa Balat yeni konut projeleri!
Bursa Balat yeni konut projeleri  listesini sizler için derledik. Nilüfer ilçesine bağlı mahallelerden birisi olan Balat konut projeleri hızla yükselemeye devam ediyor. TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2018'de toplam 4 bin 349 konut satışı yapıldı.

Temmuz 2018'de Bursa'da gerçekleşen 4 bin 349 adetlik konut satışında liderliği bin 305 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı. Nilüfer'i 860 konut satışı ile Osmangazi izledi.

İşte Bursa Balat yeni konut projeleri listesi;

​Meydan Balat
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tiplerinin tasarlandığı Meydan Balat projesinde ayrıca 160 ofiste yer alacak. 750 kişinin yaşamasının planlandığı projede 210 ticari ünite ve 2 bin araçlık otopark alanı bulunacak.  590 konutun tasarlandığı projede 10 katlı bloklar yükselecek. ​Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan projede bir AVM yer alacak. Meydan Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Central Balat
27 bin 925 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Central Balat projesinde 615 konut yer alıyor. 5 bloktan oluşan Central Balat projesi konut ve AVM'nin bir arada bulunacağı karma bir proje olacak. Central Balat teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Neta Balat
​Btg İnşaat ve Belsa Yapı tarafından hayata geçirilecek Neta Balat projesinde 64 daire yer alacak. 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks dairelerden meydana gelen Neta Balat projesinde konut alıcılarına kapalı havuz, fitness salonu ve kapalı çocuk oyun alanı imkanı sunuluyor. Neta Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Balat Zümrüt
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı ​​Balat Zümrüt projesinde dairelerin büyüklükleri 150 metrekare ila 201 metrekare arasında değişiyor. 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Balat Zümrüt projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kafeterya, çocuk oyun alanları, kütüphane, sinema odaları, kapalı otopark bulunuyor. Balat Zümrüt teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Panula Balat
Bursa Nilüfer'de 19 bin 100 metrekare yeşil ve sosyal donatı alanına sahip olan Panula Balat projesinde spor salonu, basketbol sahası, sauna, masaj, kafeterya, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk havuzu bulunuyor. Nilüfer'in Balat semtinde inşa edilen projede daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Panula Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Balat Life Günce
8 bin 178 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 80 daire ve 12 dükkan yer alıyor. 48 adet normal daire ve 16 dubleks daireden oluşan projede açık ve kapalı otopark alanı, açık yüzme havuzu, sosyal tesis, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor. Balat Life Günce teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.​

Bursa Balat yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181