Bursa'da konut projeleri 2018!
Bursa'da konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2018'de toplam 4 bin 349 konut satışı yapıldı.

Temmuz 2018'de Bursa'da gerçekleşen 4 bin 349 adetlik konut satışında liderliği bin 305 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı. Nilüfer'i 860 konut satışı ile Osmangazi izledi.

İşte Bursa'da konut projeleri 2018 listesi;

​Mia Casa
23 Nisan Mahallesi'nin en tepe noktasında konumlandıralacak olan Mia Casa projesi 128 adet daireden oluşacak. BTG İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan projede fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek. Mia Casa teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.


Downtown Bursa
Atış Yapı imzasıyla yükselecek olan proje sahasında, 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşacak. 83 bin metrekarelik alışveriş, yaşam ve eğlence merkezinin yer alacağı ​projede 4 bin araçlık otopark bulunacak.  Konut ve ofis bloklarının yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık, eğitim, kongre ve balo salonları, sergi ve müzeler gibi bir çok yaşam merkezi dinamiklerini bir araya getirecek olan Downtown Bursa projesinde 660 adet daire yer alacak. Downtown Bursa fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Central Balat
Ofis, konut ve AVM'nin bir arada bulunacağı karma bir proje olacak olan Central Balat projesinde ana blok 45 katlı olarak planlandı. Taşyakan İnşaat imzası taşıyan projede  20 bin metrekarelik AVM alanı bulunuyor. Toplam 5 bloktan oluşacak projede 615 konut yer alıyor. Central Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Harmony Towers
6 katlı teras evleri, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesinden oluşan Harmony Towers projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile 42 bin 663 metrekarelik arazi üzerinde yer alan projede1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise 2 araçlık kapalı otopark imkanı sunuluyor. Bursa Harmony Towers fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Prestij Gold
3 + 1, 2 + 1, 3 + 1 dubleks, 2 + 1 dubleks dairelerin planlandığı Prestij Gold projesinde  6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 blok yükseliyor. Bakyapı imzası ile inşa edilen projede 1008 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 30 bin 798 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede ayrıca kapalı sosyal tesis, profesyonel peyzaj, mescit, süs havuzları ve oturma bankları, mini basket sahası, Ortak alanlarda kesintisiz enerji jeneratörü ve fitness salonları, saunalar, buhar odaları ve bay-bayan kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Prestij Gold fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnallar Hayat 2
Bursa Balat'ta konumlandırılan İnallar Hayat 2 projesinde dairelerin büyüklükleri net olarak 156,64 metrekare ile 181,61 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede bahçe katı, çatı dubleksi veya ara kat daireler yer alıyor. İnallar Hayat 2 fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Aqua City Bursa
Bursa Osmangazi'de lokasyonu ile dikkat çeken Sinpaş Aqua City Bursa Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 dairelerin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ila 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sinpaş Aqua City Bursa fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bursa'da konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181