Bursa Demirci yeni konut projeleri!
Bursa Demirci yeni konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Nilüfer ilçesine bağlı mahallelerden birisi olan Hasanağa konut projeleri hızla yükselemeye devam ediyor. 

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı.

İşte Bursa Demirci yeni konut projeleri

Villa Loca
Yapıtek İnşaat tarafından hayata geçirilen Villa Loca Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konumlandırılıyor.

Toplam 64 villadan oluşan projede 4+1 tipte dubleks villalar yer alıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Villa Loca projesinde 16 blok inşa ediliyor. 2 etaptan oluşan projede tüm daireler 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Nilüfer yeni konut projeleri arasında bulunan projede villalar 300 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Villa Loca teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.
  
Bursa Demirci yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181