Bursa Harmony Towers'da yeni yıl kampanyası!
Eroğlu Gayrımenkul’un Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers, yatırımcıları yeni yılı yeni evlerinde karşılamaya davet ediyor. Sunulan kampanya, peşinatsız 1.900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları ile yeni bir hayatın kapılarını aralıyor.

Bursa’nın hızla gelişen Nilüfer İlçesi’nde konumlanan, mimarisi, kalitesi ve estetik detayları ile öne çıkan Harmony Towers, 1.900.-TL taksit ve 0 peşinat seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Yeni yılda hayallerini ertelemek istemeyenlerin tercihini oluşturan proje, aynı zamanda hemen teslim ayrıcalığı da sağlıyor. Her türlü ihtiyaca cevap veren, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı Harmony Towers, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Harmony Towers, 5.500 m² büyüklüğündeki özel peyzaj alanının yanı sıra fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları sunuyor. Çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkan Harmony Towers’da, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih ediliyor; otomatik sulama ve damlama sistemleri bulunuyor.

Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile Harmony Towers, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliği de taşıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de bir değer olarak öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181