Bursa markalı konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Bursa markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2019'da Türkiye genelinde %17,5 oranında azalarak 102 bin 236 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, Antalya üçüncü, İzmir dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2019'da toplam 3 bin 624 konut satışı yapıldı.​

Bursa markalı konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

​Mia Casa
23 Nisan Mahallesi'nin en tepe noktasında konumlandıralacak olan Mia Casa projesi 128 adet daireden oluşacak. BTG İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan projede fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek. Mia Casa detayları için tıklayınız.

​West Point Bursa
Karma konsepte sahip olacak olan Atış Yapı West Point cadde dükkanlar, Eat&Fun Center ve rezidanslardan oluşacak. 1. etabı cadde dükkanlarından, 2. etabı Eat&Fun Center'dan ve 3. etabı ise rezidans dairelerden oluşması öngörülen West Point Bursa Atış Yapı imzası ile hayata geçirilecek. West Point Bursa detayları için tıklayınız

​Nilüfer Gazi 16 projesi
Nilüfer Proje Tasarım'ın 5. Kentsel dönüşüm projesi olan Nilüfer Gazi 16 projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Değeri hızla artan Nilüfer ilçesinde konumlandırılan Nilüfer projesi Tasarım Gazi 16 projesi Gazi Caddesi üzerinde yer alıyor. Nilüfer Gazi 16 projesi detayları için tıklayınız.

Lik City projesi
​​Lik Yapı imzası ile toplam 24 daireden oluşan Lik City projesi Lik Yapı Mudanya yeni projeler arasında bulunuyor. Bin 500 metrekare arsa alanında konumlandırılan Lik City Mudanya projesinde 4 katlı tek blok yükseliyor. 2+1 , 4+1 dairelerden oluşan projede dairelerin alanları 98 metrekare ila 196 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Lik City projesi detayları için tıklayınız.

Yükselen Park Melis
Akyükselen İnşaat imzası ile 25 adet dükkan ve 20 ofisinde planlandığı Yükselen Park Melis projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks seçenekleri ile tasarlanıyor. 110 daireden oluşan projede 3 blok inşa ediliyor. Yükselen Park Melis detayları için tıklayınız.

Bursa markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 bursa markalı konut projeleri ve bursa yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181