Bursa Nilüfer konut projeleri 2018!
Bursa Nilüfer konut projeleri 2018 detaylarını sizler için araştırdık. TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2018'de toplam 4 bin 349 konut satışı yapıldı.

Temmuz 2018'de Bursa'da gerçekleşen 4 bin 349 adetlik konut satışında liderliği bin 305 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı. Nilüfer'i 860 konut satışı ile Osmangazi izledi.

İşte Bursa Nilüfer konut projeleri 2018 listesi

​Mia Casa
23 Nisan Mahallesi'nin en tepe noktasında konumlandıralacak olan Mia Casa projesi 128 adet daireden oluşacak. BTG İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan projede fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek. Mia Casa teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Nevata Ataevler
Btg İnşaat imzası ve Belsa Yapı işbirliği ile yükselen Nevata Ataevler projesi toplam 4 blok ve 84 daireden oluşuyor. 3 bin 792 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen projede, açılır-kapanır yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve güvenlik yer alıyor. Nevata Ataevler teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Akyükselen Özlem Park
40 bin metrekare yemyeşil ve özel peyzajlı bahçeye sahip olan Akyükselen Özlem Park projesinde 21 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otopark alanı bulunuyor.  148 bin metrekare alana sahip olan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler tasarlanıyor. Akyükselen Özlem Park teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Konak Butik
Yürüyüş yolu ve dinlenme alanları, kapalı otopark, spor ve fitness salonu, açık havuz, çocuk parkı gibi aktivite alanlarının planlandığı Konak Butik projesinde  5+1 dubleks ve 3+1 daire tipleri tasarlanıyor. Ergünkent İnşaat tarafından inşa edilen Konak Butik projesi butik konseptiyle yükseliyor. Konak Butik projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Bulvar Deluxe
​Bin 533 metrekare alan üzerinde yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları yer aldığı Bulvar Deluxe 24 bin 173 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Atış Yapı'nın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yapacağı ilk proje olan Bulvar Deluxe projesinin 3 bloğundan biri iş merkezi olarak tasarlanıyor. Bulvar Deluxe teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Bursa Nilüfer konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181