Bursa Odunluk'ta yeni konut projeleri!
Bursa Odunluk'ta yeni konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Dört bir yanı yeçyeşil olan Bursa Odunluk satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı olan Odunluk İnşaat projeleri çalışmaları hızla devam ediyor.

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Ağustos 2018'de Türkiye genelinde %12,5 oranında  azalarak 105 bin 154 adet konutun satışı yapıldı. Bursa'da Ağustos 2018'de toplam 3 bin 613 konut satışı yapıldı. Ağustos 2018'de Bursa'da gerçekleşen 3 bin 613 adetlik konut satışında liderliği bin 58 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı.

İşte Bursa Odunluk'ta yeni konut projeleri listesi;

Prestij Gold
16 bloğun yükseldiği projede 1008 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip Prestij Gold projesinde kapalı sosyal tesis, profesyonel peyzaj, mescit, süs havuzları ve oturma bankları, mini basket sahası, Ortak alanlarda kesintisiz enerji jeneratörü ve fitness salonları, saunalar, buhar odaları ve bay-bayan kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 bloğun yükseldiği Bakyapı Odunluk Prestij Gold projesinde 256 araçlık kapalı otopark imkanı bulunuyor. Prestij Gold fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Bonneville Mihraplı
3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra projede 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin de tasarlandığı Bonneville Mihraplı projesinde 3+1 daireler 156 metrekare ve 160 metrekare, 4+1 dubleks daireler 362 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.  8 bloğun yükseldiği projede bay-bayan kapalı yüzme havuzu, bay-bayan spor salonu, spa, sinema odası, mescit ve taziye alanı, çocuk oyun ve aktivite alanı, koşu pisti, futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, kamelya alanları ve kapalı otopark imkanı bulunuyor. Bonneville Mihraplı fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bursa Odunluk'ta yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181