Bursa Odunluk yeni konut projeleri!
Bursa Odunluk yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Nilüfer ilçesine bağlı mahallelerden birisi olan Odunluk konut projeleri hızla yükselemeye devam ediyor. TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2018'de toplam 4 bin 349 konut satışı yapıldı.

Temmuz 2018'de Bursa'da gerçekleşen 4 bin 349 adetlik konut satışında liderliği bin 305 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı. Nilüfer'i 860 konut satışı ile Osmangazi izledi.

İşte Bursa Odunluk yeni konut projeleri listesi;

Bakyapı Odunluk Prestij Gold projesi
​30 bin 798 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Bakyapı Odunluk Prestij Gold projesi Bakyapı imzası ile inşa edilecek. 80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip Bakyapı Odunluk Prestij Gold projesinde kapalı sosyal tesis, profesyonel peyzaj, mescit, süs havuzları ve oturma bankları, mini basket sahası, Ortak alanlarda kesintisiz enerji jeneratörü ve fitness salonları, saunalar, buhar odaları ve bay-bayan kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Bakyapı Prestij Gold teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Bonneville Mihraplı
Bursa Nilüfer'de konumlanan projede dairelerin alanları 156 ila 362 metrekare aralığında değişiyor. 10 bin 179 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 80 daireden oluşan Bonneville Mihraplı projesinde 3+1 daireler 156 metrekare ve 160 metrekare, 4+1 dubleks daireler 362 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. 8 bloğun yükseldiği projede oldukça zengin sosyal alanlar konut alıcılarına sunuluyor. Bonneville Mihraplı fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bursa Odunluk yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181