Bursa Prestij Modern alıcılarına yüzde 60 kazandırdı!
Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketi Bakyapının hayata geçirdiği Bursa Prestij Modern ile yatırımcısının yuzunu güldürdü. 13 blokta 918 konutun ve 57 ticari alanın yer aldığı proje, toplam 173.000 m2 inşaat alanına sahip.

VEYSEL BAKGÖR: "DOĞRU KONSEPT, HIZLI SATIŞ VE YÜKSEK KAZANCI BERABERİNDE GETİRDİ"
Bursa Prestij Modern'in satış süreciyle ilgili bil giler aktaran Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör projenin hızlı satıldığına dikkat çekti. Bakgör "Bakyapı olarak Huzurlu Yaşam Alanları sloganımızla bir projemizi daha teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Doğru konsept, hızlı satış ve yüksek kazancı beraberinde getirdi. Son teslim ettiğimiz Bursa Prestij Modern projesi. Bursa'nın önemli noktalarına yakın olması ve sosyal donatılarıyla bölgede standartları yeniden belirledi. Dolayısıyla bu detaylar da projemizin satış ve pazarlama sürecinde bizlere yardımcı oldu.

Öte yandan bizler Bakyapı olarak aile yaşantısı konsept üzerine projeler geliştiriyoruz. Bu misyonumuzu Bursa Prestij Modernde de devam ettirdik. Aile konseptıini hedeflediğimiz Bursa Prestij Modernde 1+1 gibi küçük metrajlı daire tiplerine yer vermedik. Bu detay da satış sürecimizi olumlu yönde etkiledi. Tabi bu kadar başarılı işler beraberinde yatırımcılara kazancı da sağladı. Özetle projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı. Bizler çok büyük bir aileyiz. Bu geniş aileye Bursa Prestij Modernde 918 yeni aile daha eklendi. Bursa'ya adı gibi 'Modern' bir yaşam sunduğumuz için firma olarak çok mutluyuz'dedi.

BURSA'NIN İLK HASILAT PAYLAŞIMLI PROJESİ
Bakyapının Prestij serisinin üçüncü halkasını oluşturan Osmangazi'deki proje yaklaşık 54.000 metrekarelik bir arazı üzerinde tasarlandı. Teslimlerin tamamlandığı 918 dairenin yanı sıra projede 57 işyeri de bulunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesinin arsasına, hasılat paylaşımı ile inşa edilen proje, aynı zamanda BAKYAPI'nın Bursa dakı ilk hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği konut projesi özelliğini taşıyor.

"MODERN" SOSYAL TESİS, SPOR YAPMAYI ÖZENDİRİYOR
Bakyapı Prestij Modern in kadin ve erkekler ıçm 2 adet ayrı I 600 metrekarelik sosyal tesisi. 'Modern' yaşamın beraberinde getirdiği birçok aktiviteyi konut sahiplerine sunuyor. Sosyal tesiste, ısıtmalı kapalı havuzlar saunalar, buhar odaları, fitness salonları yer alıyor. Bursa Prestij Modern. Bursa Çevre Yolu, İzmir ve İstanbul bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Bursa nın en mevkii yerlerinden biri olarak kabul edilen proje, Timsah Arena ve Metro Acemler istasyonıma 3 kilometre, Koru Park AVM'ye 6 kilometrelik mesafede yer alıyor.

İnşaat Dünyası Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181