Bursa yeni konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Bursa yeni konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2019'da Türkiye genelinde %17,5 oranında azalarak 102 bin 236 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, Antalya üçüncü, İzmir dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2019'da toplam 3 bin 624 konut satışı yapıldı.​

Bursa yeni konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

​Seyirtepe Konakları
2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu Lik Yapı Seyirtepe Konakları satılık daire büyüklükleri 99 metrekare ile 301 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Lik Yapı imzası ile hayata geçirilen Lik Yapı Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde çocuk oyun alanı, 1 adet bayanlara özel havuz, 2 adet karma havuz, spor alanları, kafe, sauna yer alıyor. Seyirtepe Konakları Mudanya detayları için Tıklayınız.

​Hünkar Evleri
Toplamda 33 daireden oluşan Hünkar Evleri satılık konutlar Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Mollaarap mahallesinde konumlandırılıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında 2+1'den 4+1 dubleks teraslı daireye kadar birçok farklı büyüklük ve konumda dairenin yer aldığı Hünkar Evleri Yıldırım projesinde konutların büyüklükleri 118 ile 271 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Hünkar Evleri detayları için tıklayınız.

​Shu Ertuğrul
Toplamda 128 konuttan oluşan Shu Ertuğrul yeni proje içerisinde 2 konut tipi bulunuyor. 2 farklı tipte 2+1 konutların inşa edildiği Bursa Shu Ertuğrul daire büyüklükleri 104 ila 111 metrekare arasında değişim gösteriyor. Tek blok inşa edilen Yb Yapı Shu Ertuğrul projesi 17 katlı olarak inşa ediliyor. Shu Ertuğrul detayları için tıklayınız.

​Zeray Country
Zeray İnşaat tarafından inşa edilen Zeray Country villa seçenekleri brüt 465 metrekare, net 231 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 7350 metrekare arsa üzerinde yükselen Zeray Country Bademli projesinde konutlar dubleks 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Zeray Country detayları için tıklayınız.

Bursa yeni konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. bursa yeni ev projeleri 2019 ve bursa 2019 konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181