Bursa Yıldırım konut projeleri!
Bursa Yıldırım konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Kentsel önüşüm projeleri ile dikkat çeken Bursa Yıldırım ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor.

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Ağustos 2018'de Türkiye genelinde %12,5 oranında  azalarak 105 bin 154 adet konutun satışı yapıldı. Ağustos 2018'de Bursa'da gerçekleşen 3 bin 613 adetlik konut satışınının 270 adedi Yıldırım ilçesinde satıldı.

İşte Bursa Yıldırım konut projeleri listesi;

​Kent Millet Konakları
Yatay mimari ile tasarlanan Kent Millet Konakları projesinde 3+1 ve 3+1 dubleks seçenekleri planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede güvenlik ve otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 2 bloğun inşa edildiği projede ayrıca 5 dükkan tasarlanıyor. Toplam 26 konuttan oluşan proje Yıldırım ilçesinde konumlandırılıyor. ​Kent Millet Konakları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bilim Kent Söğüt Evleri
3 blok olarak inşa edilen Bilim Kent Söğüt Evleri projesi 12 adet 2+1 lüks daire ve 28 adet 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Bilim İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bilim Kent Söğüt Evleri projesinde ticari alanlar da yer alıyor.

Yasemin Kent
Farklı büyüklükte ve seçenekte dairelerin bulunduğu Yasemin Kent projesinde bloklar 7 katlı olarak inşa ediliyor. Beydağ İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yesmin Kent projesinde 3+1 ve 3+1, 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Katre Park
4 bloktan meydan gelen Katre Park projesi Ercan Özer İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Farklı büyüklükte ve seçenekte dairelerin bulunduğu Katre Park projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1, 5+1 dubleks seçeneklerinde tasarlanıyor.

Bursa Yıldırım konut projeleri  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181