Downtown Bursa fiyat listesi!
473 bin 596 metrekare inşaat alanına sahip olan Downtown Bursa fiyat listesi bilgisini sizler için araştırdık.

10 blokta, 14 farklı kat planının tasarlandığı Downtown Bursa fiyat listesi bilgisi şu şekilde; Projede konutların fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Atış Yapı tarafından hayata geçirilecek projede üniversite ve kolej kampüsü, medikal kompleks, şehir parkı, cadde mağazalarının yanı sıra kongre ve balo salonları, gösteri merkezi, konser alanları ve 4 bin araçlık otopark bulunacak.

61 bin metrekaresinin yeşil ve sosyal alana ayrılacağı projede 660 adet daire bulunuyor. Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Havaalanı Yolu No:13 adresinde inşa edilecek olan projede 2+1 Grande, Simple, Comfort, Dynamic, 3+1 Private, Premium, Elegant, 4+1 Unique, 4+1 Dynamic Dubleks, Comfort Dublex, Simple Dublex, 5+1 Private Dublex, Elegant Dublex, 6+2 Sky Villa daire seçenekleri tasarlanacak. 83 bin metrekarelik alışveriş, yaşam ve eğlence merkezinin yer alacağı projede konut ve ofis bloklarının yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık, eğitim, kongre ve balo salonları, sergi ve müzeler gibi bir çok yaşam merkezi dinamikleri bir arada olacak. 

Downtown Bursa fiyat listesi detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Atış Yapı Downtown fiyat listesi tüm detayları belli oldu. Tıklayınız.

Projeyi incelemek için tıklayınız.
www.downtownbursa.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Projenin diğer haberleri için tıklayınız;
Bursa Downtown Teslim Tarihi...
Bursa Downtown projesi bittikten sonra prim yapar mı?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181