Efe Nüma Balat Bursa nerede?
Butik konsepti ile tasarlanan ​Efe Nüma Balat Bursa nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Efe İnşaat tarafından inşa edilen projede 29 adet konut yer alıyor. Efe Nüma Balat Bursa nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Balat semtinde konumlandırılıyor.

2 bin 550 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 dubleks, 4+1 ve 4+1 dubleks daireler bulunuyor. Fitness, sauna, spa, kapalı ve açık yüzme havuzu gibi imkanların planlandığı projede 4+1 daireler 200 metrekare net, dubleks 4+1 daireler 320 metrekare, 3+1 dubleks daireler 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Nilüfer konut projeleri arasında bulunan projede dairelerin alanları 200 - 320 metrekare arasında değişim gösteriyor. 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede araçlar için kapalı otopark imkanı yer alıyor.

Efe Nüma Balat Bursa nerede sorusu ile ilgili gelişmelere ve haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Efe Nüma Balat fiyat için tıklayınız.

Efe Nüma Balat teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181