Efe Nüma Balat fiyat!
2 bin 550 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Efe Nüma Balat fiyat bilgisi belli oldu.

Fitness, sauna, spa, kapalı ve açık yüzme havuzu gibi imkanların planlandığı projede dairelerin alanları 200 - 320 metrekare arasında değişim gösteriyor. Bursa’nın en nezih bölgelerinden Balat’ta konumlandırılan Efe Nüma Balat fiyat bilgisi şu şekilde; Projede dairelerin fiyatları 870 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 4+1 daireler 200 metrekare net, dubleks 4+1 daireler 320 metrekare, 3+1 dubleks daireler 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

​Efe İnşaat tarafından inşa edilen projede 29 adet konut yer alıyor. Butik konsepti ile tasarlanan projede 3+1 dubleks, 4+1 ve 4+1 dubleks daireler bulunuyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konumlandırılan projede araçlar için kapalı otopark imkanı yer alıyor.

Efe Nüma Balat fiyat bilgisi ile ilgili gelişmelere ve haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Efe Nüma Balat nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Efe Nüma Balat teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181