Endülüs Park perakendecilerle buluştu
Etkinliğin ikinci gününde düzenlenen TAMPF yemeği ana sponsoru olan Endülüs Park, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi. Sektör değerlendirmelerinin, projelerin ve yeniliklerin konuşulduğu yemekte tüm perakendecilerle fikir alışverişleri yapıldı. TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, Endülüs Park'a hoş geldin diyerek, sektörün her geçen gün biraz daha büyüdüğünün, biraz daha geliştiğinin altını çizdi. Endülüs Park kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu ve Mehmet Ziya Arslan'ın da bulunduğu katılımda, Barutçuoğlu Endülüs Park'ı farklı yapan detaylara yer verdi.

Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si olmasının yanı sıra heyecanla beklenen markaların da Endülüs Park ile Bursa'ya gireceğinin müjdesini vermiş oldu. Açılır kapanır cam tavanı ile nefes alan bir AVM ve gerçekten ferah ve havadar bir alışveriş deneyimi hedeflediklerinin altını çizen Barutçuoğlu, Endülüs Park'ın yeme içme alanlarıyla da konforlu ve bilindik fastfood kültürünün ötesinde bir hizmet anlayışı vadettiğini belirtti. 101 mağaza ile Bursalılara merhaba diyecek olan Endülüs Park, yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı ile LEED GOLD adayı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181