Gemlik Engürücük Toplu konut projesinde 50 konutun müjdesi verildi!
Vatandaşların her türlü istek, öneri, sorun ve şikâyetlerini birebir dinlenmesi ve Belediyenin ilgili birimler tarafından değerlendirilmesi amacı ile hayata geçirilen “Gemlik Buluşuyor” toplantısının 15. Durağı Engürücük Mahallesi oldu.

Şehit Öğretmen Etem Yaşar Meydanında da gerçekleşen Gemlik Buluşuyor programına, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Belediye Meclis Üyeleri, Engürücük Mahalle Muhtarı Mustafa Bilgiç’in yanı sıra birim amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.
  
Burada mahalle halkıyla bir araya gelen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı, Çukurbahçe ve Çamlık konutlarında başlattıkları Toplu Konut hamlesini, Engürücük Mahallesinde sürdüreceklerinin müjdesini verdi. 2+1 ve 3+1 şeklinde, 5 ayrı bloktan oluşacak 50 dairenin ihalesini 25 Mayıs’ta yapacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “İstiyoruz ki Engürücük’de doğmuş büyümüş gençlerimiz, yine burada, kendi doğdukları yerlerde ev sahipleri olsunlar. Doğa ve deniz manzarası eşliğinde burada, ata topraklarından uzaklaşmadan ailelerini, yaşamlarını kursunlar. Bu kapsamda planlamasını yaptığımız bölgelerde mevcut bir okula, bir okul daha ilave ettik. 112 Sağlık Ocağı ve Spor Tesisleri’nin yanı sıra sosyal donatı alanları ile de Engürücük Mahallemizin hem silueti hem yaşam standartları yükselmiş olacak” dedi. Yapılacak konutlarda hiçbir ticari amaç gütmediklerinin altını çizen başkan Yılmaz, “Bu güne kadar yaptığımız yatırımlarla, hayata geçirdiğimiz vizyon projelerle Gemlik’i, yıldızı parlayan bir ilçe konumuna getirdik" diye konuştu.
  
Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181