Harmony Towers fiyat!
Eroğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Harmony Towers fiyat bilgisi belli oldu.

6 katlı teras evleri, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesinin tasarlandığı projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlandı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde lokasyonu ile dikkat çeken Harmony Towers fiyat bilgisi şu şekilde; Projede dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. 42 bin 663 metrekarelik arazi üzerinde yükselmiş olan proje Nilüfer konut projeleri arasında yer alıyor.

1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise 2 araçlık kapalı otopark imkanının sunulduğu projede ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekara büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Harmony Towers fiyat bilgisi ile ilgili gelişmelere ve haberlere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bursa Harmony Towers taksit kampanyası için tıklayınız.

Bursa Harmony Towers nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181