İnallar'dan yeni proje; İnallar Cadde
İnallar imzası ile hayata geçirilecek İnallar Cadde projesinde 137 metrekareden 579 metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri bulunacak.

Toplam 10.000 metrekare alan üzerinde yer alacak İnallar Cadde projesinde ayrıca dubleks ofis seçeneği de bulunacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede muayenehane yönetmeliğine uygun bina ve ofisler bulunacak. Toplamda 11 farklı ofis tipinin yer alacağı projede her bağımsız bölüme kapalı otopark ve depo imkanı sunulacak. Lobi alanına sahip olacak proje Bursa Nilüfer yeni konut projeleri arasında bulunuyor. 

 Açık ofis kullanımına uygun tasarlanan İnallar Cadde projesinde mağazaların ise büyüklükleri 92 metrekareden 334 metrekareye kadar değişkenlik gösterecek. 


İnallar Cadde adres için tıklayınız.
İnallar Cadde kat planları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181