Kayapa Şehir Evleri fiyat!
2 bin 665 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kayapa Şehir Evleri fiyat bilgisi belli oldu. Kayapa Şehir Evleri daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor.

2 bloktan oluşan Kayapa Şehir Evleri projesi 28 daireden oluşuyor. Üçkollar İnşaat imzası ile 3+1 normal ve 3+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan Kayapa Şehir Evleri projesinde daireler 150 metrekare olarak tasarlanıyor.

Bursa Kayapa'da hayata geçirilen Kayapa Şehir Evleri projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, kamelyalar ve fitness merkezi, kapalı otopark bulunuyor. Orman manzarasına sahip olan Kayapa Şehir Evleri projesinde 2 bin 65 metrekarelik bahçe alanı ve bin 300 metrekarelik kapalı sosyal alanı yer alıyor.

Kayapa Şehir Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Kayapa Şehir Evleri nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181