Konut Projeleri Bursa!
Aralık 2017 konut satışında 5. sırada yer alan Konut Projeleri Bursa listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle dikkat çeken şehir Konut Projeleri Bursa çalışmaları sürüyoe. İşte Konut Projeleri Bursa

Has Vadi projesi
2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Has Vadi projesi 187 adet konuttan oluşacak. 21 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan ​Has Vadi projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 300 metrekare arasında değişecek. Has Vadi projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ergünkent Doğuşkent projesi
6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan  Ergünkent Doğuşkent projesi 196 adet konuttan oluşacak. 3 blok olarak tasarlanan Ergünkent Doğuşkent projesinde 36 adet loft daire, 20 adet bahçe dubleksi ve 140 adet 3+1 normal daire bulunacak. Ergünkent Doğuşkent projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Central Balat
27 bin 925 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Central Balat projesinde 615 konut yer alıyor. 5 bloktan oluşan Central Balat projesi konut ve AVM'nin bir arada bulunacağı karma bir proje olacak. Central Balat teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Aqua City Bursa
Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ila 240 metrekare arasında değişim göstereceği Sinpaş Aqua City Bursa projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 daire seçenekleri ile 508 adet daire yer alacak. Sinpaş Aqua City Bursa teslim tarihi için tıklayınız.

Konak Butik projesi
5+1 dubleks ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Konak Butik projesinin yaşam alanları arasında; Yürüyüş yolu ve dinlenme alanları, kapalı otopark, spor ve fitness salonu, açık havuz, çocuk parkı yer alıyor. Konak Butik projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Konut Projeleri Bursa  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181