Mia Casa Bursa teslim tarihi!
23 Nisan Mahallesi'nin en tepe noktasında konumlandıralacak olan Mia Casa Bursa teslim tarihi belli oldu. 

Mia Casa Bursa teslim tarihi bilgisi şu şekilde; Projede yer alan konutların Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

17 kattan oluşacak olan BTG Mia Casa projesi 128 adet daireden oluşacak. Köşe ve orta olmak üzere iki kat planı seçeneğiyle sunulan daireler bulunacağı projede fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek. 

3 bin 461 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Mia Casa Bursa projesinde tüm daireler 2+1 planında inşa edilecek. BTG İnşaat imzası ile Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan projede daireler köşelerde 109 metrekare, orta bölümlerde ise 119 metrekare genişliğe sahip olacak.

Mia Casa Bursa teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mia Casa Bursa fiyat bilgisi için tıklayınız.

Mia Casa Bursa nerede? Tıklayınız.


BTG İnşaat Web sitesi; www.btginsaat.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181