Mudanya konut projeleri!
Mudanya konut projeleri listesini sizler için derledik. Şubat 2018'de 3 bin 848 adetlik konut satışının gerçekleştiği Bursa'nın gözde semtleri arasında yer alan Mudanya'da konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Mudanya konut projeleri listesi

Royal Bademli
Tamamı 4+1 villalardan oluşan Royal Bademli projesinde villalar 428 metrekare olarak inşa ediliyor. 4 bin 275 metrekare arsa üzerinde Royal Bademli projesinde 155 ile 355 metrekare arasında bahçeler yer alıyor. Royal Bademli daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Diamond Melek House
Toplam 199 daireden oluşan Diamond Melek House projesinde 2+1, 3+1 çatı dubleksleri ve 1+1 ve 2+1 normal daire seçeneklerine yer veriliyor. Diamond Melek House teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Arkat Green Mudanya
36 adet 4+1 dubleks daireden oluşan Arkat Green Mudanya projesi 36 daireden oluşuyor. 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Arkat Green Mudanya projesinde yarı kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu ve kamelyalar yer alıyor. Arkat Green Mudanya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çamlıtepe Konakları Mudanya
3 blok olarak tasarlanan Çamlıtepe Konakları Mudanya projesi 45 daireden oluşuyor. 2+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunan Çamlıtepe Konakları Mudanya projesinde kapalı yüzme havuzu, fitnes salonu ve sauna bulunuyor. Çamlıtepe Konakları Mudanya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Arya Mudanya
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Arya Mudanya projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Arya Mudanya projesi 76 daireden oluşuyor. Arya Mudanya teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Yelken Evleri Mudanya
​4 bin 675 metrekaresinde yapıların bulunacağı Yelken Evleri Mudanya'da kadınlar, erkekler ve çocuklar için tasarlanmış açık ve kapalı havuzları, sauna, soğuk havuz, hamam ve fitness salonu bulunacak. Yelken Evleri Mudanya projesi 88 adet konuttan oluşacak. Yelken Evleri Mudanya projesinde 66 adet 3+1 ve 22 adet 5+1 dubleks daire yer alacak. Yelken Evleri Mudanya teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Mudanya konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181