Next By Kumova teslim tarihi!
Bursa Özlüce'de 4.650 metrekare arazi üzerinde yükselen Next By Kumova projesinin teslim tarihi Haziran 2016 olarak planlanıyor.

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Next By Kumova projesi 7 katlı 2 blokta 48 daire daire olarak tasarlanıyor.

159 metrekare 3+1 normal kat ve 290 metrekare 4+1 çatı dubleks daire tiplerinin bulunduğu Next By Kumova projesinde yüzme havuzu, 1 araçlık kapalı otopark, fitness salonu ,sauna ve soyunma odaları, 24 saat güvenlik, basketbol sahası, çocuk parkı, profesyonel site yönetimi, dinlenme ve oyun salonu da yer alıyor. 

Programlanabilir yerden ısıtmalı merkezi sisteme sahip Next By Kumova projesi lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor.

Next By Kumova projesi, Yüzüncıyıl metro istasyonuna 440 m, Nazım Hikmet Kültür Merkezine 400 m, Arena AVM’ye 400 m, Özel Şahinkaya okullarına 2,5 km, Özel Kültür Okullarına 2,4 km, Özdilek AVM’ye 30 m, Akuğur Avm’ye 300 m, NOSAB sanayi bölgesine 4 km ve en yakın sağlık ocağına 1,5 km, mesafede bulunuyor.

Next By Kumova 3+1 daire fiyatı için tıklayınız.

Next By Kumova lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Next By Kumova iletişim!
Telefon: 0224 451 39 39
Web: www.kumova.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181