Nilüfer'e yeni proje; Bakyapı Prestij Gold
Markalı konut projesi üreticilerinden Bakyapı imzası taşıyan Bakyapı Prestij Gold Nilüfer konut projelerinden biri olarak yükseliyor. Daire büyüklükleri ve seçeneklerinin ilerleyen günlerde netleşeceği Bakyapı Prestij Gold projesinde 2 adet dükkan tasarlanıyor.

256 araçlık kapalı otopark imkanının bulunduğu Bakyapı Prestij Gold 6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 blok olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor. 30 bin 798 metrekare alan üzerinde inşa edilen Bakyapı Prestij Gold projesinde toplam 252 konut yer alıyor.

12 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın planlandığı Bakyapı Prestij Gold projesinde 1008 kişinin yaşayacağı düşünülüyor. 80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip olan Bakyapı Prestij Gold lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Bakyapı Prestij Gold projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Bakyapı Prestij Gold projesi nerede? Tıklayınız.

Bakyapı Prestij Gold projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181