Nilüfer'e yeni proje; West Point Bursa
Karma konsepte sahip olacak olan West Point Bursa projesi Bursa Nilüfer'de yükselecek.

1. etabı cadde dükkanlarından, 2. etabı Eat&Fun Center'dan ve 3. etabı ise rezidans dairelerden oluşması öngörülen Atış Yapı West Point cadde dükkanlar, Eat&Fun Center ve rezidanslardan oluşacak. Toplam 3 etaptan meydana gelecek olan West Point Bursa Atış Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

40 adet cadde dükkanından oluşacak olan West Point Bursa 1. etap cadde ve bahçe cepheli dükkan seçeneklerinin bulunacak. West Point Atış Yapı Bursa 1. etap projesi cadde dükkanları büyüklükleri 75 metrekare ila 270 metrekare arasında değişecek.

West Point Bursa iletişim!
Web: www.atisyapi.com.tr

West Point Bursa nerede? Tıklayınız.
West Point Bursa cadde dükkanları fiyatları için tıklayınız
West Point Bursa teslim tarihi için tıklayınız

West Point Bursa detaylarını sizler için derledik. Atış Yapı Küçük Sanayi ve Atış Yapı Bursa yeni proje ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181