Orange City Bursa 5 Nisan'da satışa çıkıyor
Toplam 15 bin metrekarelik alan üzerinde yapılması planlanan Özdilek Orange City Bursa projesinin satışları 5 Nisan 2016'da başlayacak. 

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Fethiye mahallesinde yükselen Orange City Bursa projesi 5 bin metrekarelik yeşil alanı, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla zengin bir sosyal yaşam olanağı sunuyor.

118 metrekareden 321metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler sunan Orange City’de, 16 adet 2 + 1, 74 adet 3+1 ve 26 adet 4+1 dubleks daireler yer alıyor. Daire teslimlerinin 30 Aralık 2016'da olacağı açıklanan Orange City Bursa projesinde fiyatlar ise 437 bin liradan başlıyor.

Orange City Bursa projesi, 15 bin metrekare alan üzerinde 9 blok ve 116 daire olarak hayata geçirilirken modern mimarisi, yenilikçi tasarımı ve sosyal alanları ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr
[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
betül_16 8 yıl önce

Bir özdilek kalmıştı inşaata girmeyen, tam oldu şimdi!

banner182

banner181