Prestij Park Bulvar iletişim!
Bakyapı imzası ile Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilecek olan Prestij Park Bulvar iletişim bilgisi belli oldu.

Karma konsepti ile yükselecek Prestij Park Bulvar iletişim bilgisi şu şekilde; Adres: F.S.M. Bulvarı No:94/1 16010 Nilüfer / BURSA. 41 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılacak projede dairelerin alanları ve tipleri henüz netleşmedi. 110 milyonluk liralık arsa yatırımı ile hayata geçirilecek projede bin 100 konut ve 50 işyeri tasarlanıyor. 

Bakyapı, Prestij Gold projesi ve 200 milyon lira değere sahip olan Prestij Optimum projesinin de çalışmalarına devam ediyor. Bakyapı tüm projeleri ile birlikte Nisan 2019'a kadar 1 milyar 450 milyon liralık yatırım ile 300 adet ticari alan olmak üzere toplam 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa'ya kazandıracak. 

Prestij Park Bulvar iletişim!
Telefon: 444 16 99

Prestij Park Bulvar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Prestij Park Bulvar teslim tarihi için tıklayınız.
 
Prestij Park Bulvar fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181