Prestij Park Bulvar teslim tarihi!
Karma konsepti ile inşa edilecek olan Prestij Park Bulvar teslim tarihi bilgisi netleşti. Tıklayınız.

110 milyonluk liralık arsa yatırımı ile inşa edilecek Prestij Park Bulvar teslim tarihi bilgisi netleştiğinde www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. Bakyapı tüm projeleri ile birlikte Nisan 2019'a kadar 1 milyar 450 milyon liralık yatırım ile 300 adet ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa'ya kazandıracak. Bakyapı, Prestij Park Bulvar projesi dışında 252 konuttan oluşan Prestij Gold projesinin çalışmalarına da devam ediyor.

41 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselecek proje Bakyapı tarafından inşa edilecek. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde konumlandırılacak proje bin 100 konut ve 50 işyerinden oluşacak. Ayrıca Bakyapı 200 milyon lira değere sahip Prestij Optimum projesinin de çalışmalarını sürdürüyor.

Prestij Park Bulvar teslim tarihi ile ilgili haberlere ve gelişmelere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Prestij Park Bulvar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Prestij Park Bulvar fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181