Sea & Marine projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor
Bursa’nın Mudanya bölgesinde Birel İnşaat tarafından 17 bin metrekarelik alanda 72 konut kapasitesi ile inşa edilen Sea & Marine projesinde büyüklükleri 180 ile 370 metrekare arasında değişen 4+1 ve 5+2 konut tipi seçenekleri sunuluyor.



Birel İnşaat tarafından yapılan Sea & Marine projesi 17 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 72 konutluk proje, 9 adet yatay bloktan meydana geliyor. Projedeki daireler 4+1 normal daire ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Sea & Marine projesinde 4 oda 1 salon daireler net 180 metrekare, 5 oda 2 salon dubleksler ise 370 metrekare büyüklüğe sahip. Dublekslerde 4 banyo ve 2 mutfak yer alıyor.



Bursa Mudanya’nın hızla gelişen bölgesi Halitpaşa’da denize sıfır konumda yeni bir proje başladı. Bölgede birçok projeye imza atan Birel İnşaat tarafından yapılan Sea & Marine, az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Oldukça eğimli bir arazide yükselen Sea & Marine projesinde bloklar arası yapılan yatay asansörlerle ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca site içerisinde shuttle ve golf araçları hizmet verecek. Genellikle oturum amaçlı tercih edilen projede kiraların 1.250 TL’den başlaması bekleniyor. Sea & Marine projesi manzarası ve özellikleri bakımından Mudanya’nın en iddialı projeleri arasında yer alıyor.



En düşük ve en yüksek konut fiyatlarının 400 bin lira ile 850 bin lira arasında değiştiği Sea & Marine projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Genellikle oturum amaçlı tercih edilen projede daire teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.



Sea & Marine Sosyal İmkanları ve Proje Özellikleri :

– Açık otopark

– Açık yüzme havuzu

– Çocuk oyun alanları

– Çocuk yüzme havuzu

– Deniz manzarası

– Fitness merkezi

– Güneşlenme terası

– Güvenlik

– Kafe

– Kameralı güvenlik

– Kapalı otopark

– Kapalı yüzme havuzu

– Sauna

– Yürüyüş parkuru

– Asansör

– Akıllı ev sistemleri

– Ankastre beyaz eşya

– Ebeveyn banyosu

– Ebeveyn giyinme odası

– İntercom sistemi

– Kombi

– Split klima

– C25 üstü beton sınıfı

– Deprem yönetmeliğine uygun

– Yalıtım yönetmeliğine uygun

– Yapı denetimi yapılmış

– Zemin etüdü yapılmış

Sea & Marine Projesi İletişim Bilgileri :

Adres : Halitpaşa Mah. Yeni Cad. Arnavutköy Yıldıztepe mevkii Mudanya/Bursa

Telefon : 0224 544 16 16

Web :
www.birelinsaat.com

E-mail : [email protected]

Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181