Shu Ertuğrul Bursa lokasyon!
Tek blok yükselen Shu Ertuğrul Bursa lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Shu Ertuğrul Bursa lokasyon bilgisi belli oldu. İşte detaylı olarak Shu Ertuğrul harita ve Shu Ertuğrul konum için tıklayınız.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konumlandırılan Shu Ertuğrul projesi Kent Ormanı'na 13 dakika, Uludağ Üniversitesi'ne 15 dakikalık bir mesafede yer alıyor.

Nilüfer konut projeleri arasında yer alan Shu Ertuğrul projesinde konut alıcılarına ayrıca spor salonu, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar sunuluyor. ​YB Yapı tarafından hayata geçirilen Yb Yapı Shu Ertuğrul satılık konutlar 3 bin 461 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor.​

Toplamda 128 konuttan oluşan Yb Yapı Shu Ertuğrul projesi 17 katlı olarak inşa ediliyor.Konumu ile dikkat çeken Shu Ertuğrul yeni proje içerisinde 2 konut tipi bulunuyor. 2 farklı tipte 2+1 konutların inşa edildiği Shu Ertuğrul projesinde konutların büyüklükleri 104 ila 111 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Shu Ertuğrul Bursa lokasyon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181