Sinpaş Bursa Aqua City adres!
Bursa Osmangazi'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Bursa Aqua City adres bilgisi belli oldu.

Bursa’nın gelişen ve büyüyen İstanbul yolu aksında inşa edilen Sinpaş Bursa Aqua City adres bilgisi şu şekilde; Demirtaş Cumhuriyet Mh. Eski Yalova Yolu 6.km,  2. Köşk Bursa Modern Demirtaş, 16245 Osmangazi/Bursa. Lokasyonu ile dikkat çeken projede Uludağ manzaralı geniş balkonlar, meydan, kafe - restoranlar, spor, dinlenme ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 5 tip daire seçeneği bulunuyor. 

Su ve yeşilin iç içe olduğu konsept ile tasarlanan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 daireler planlanıyor. Osmangazi konut projeleri arasında bulunan projede 3 adet 7 katlı, 4 adet 15 katlı blok yükseliyor.  508 adet konuttan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ila 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Sinpaş Bursa Aqua City adres bilgisi ile ilgili haberlere ve gelişmelere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sinpaş Aqua City Bursa güncel teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Aqua City Bursa nerede? Lokasyonu için Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181