Sıra Kaya İnşaat ve Naci Atış Yapı'dan Nilüfer'e yeni proje; Bonneville Mihraplı
10 bin 179 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 80 dairenin inşa edildiği Bonneville Mihraplı Sıra Kaya İnşaat - Naci Atış Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de konumlandırılıyor.

3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra projede 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin de planlandığı Bonneville Mihraplı projesinde bay-bayan kapalı yüzme havuzu, bay-bayan spor salonu, spa, sinema odası, mescit ve taziye alanı, çocuk oyun ve aktivite alanı, koşu pisti, futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, kamelya alanları ve kapalı otopark imkanı bulunuyor.

8 bloğun yükseldiği projede dairelerin alanları 156 ila 362 metrekare aralığında değişiyor. Bonneville Mihraplı projesinde 3+1 daireler 156 metrekare ve 160 metrekare, 4+1 dubleks daireler 362 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Bonneville Mihraplı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Bonneville Mihraplı fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181