West Point Bursa teslim tarihi!
Karma konsepte sahip olacak olan West Point Bursa teslim tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

West Point Bursa teslim tarihi detayları şu şekilde; Küçük Sanayi metro istasyonunun yanında yer alacak olan Atış Yapı Bursa yeni proje teslim tarihi 1. etap için Şubat 2019 olarak, 2. etap için ise Nisan 2020 olarak planlanıyor. 3. etabın ise Haziran 2021'de inşaat çalışmalarının başlaması hedefleniyor.

Cadde dükkanlar, Eat&Fun Center ve rezidanslardan oluşacak olan Atış Yapı'nın yeni projesi İzmir Yolu'na cepheli Küçük Sanayi Sitesi'ne komşu konumda yer alacak. Atış Yapı imzası ile toplam 3 etaptan oluşacak olan Atış Yapı Küçük Sanayi projesi 1. etabı cadde dükkanlarından, 2. etabı Eat&Fun Center'dan ve 3. etabı ise rezidans dairelerden oluşması öngörülüyor.

Cadde ve bahçe cepheli seçeneklerinin bulunacağı West Point Bursa 1. etabı 40 adet cadde dükkanından oluşacak. West Point Bursa 1. etap cadde dükkanları büyüklükleri 75 metrekare ila 270 metrekare arasında değişecek.

West Point Bursa iletişim!
Web: www.atisyapi.com.tr

West Point Bursa nerede? Tıklayınız.
West Point Bursa cadde dükkanları fiyatları için tıklayınız

West Point Bursa teslim tarihi detaylarını sizler için derledik. Wes Point Atış Yapı teslim tarihi ve Atış Yapı Küçük Sanayi teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181