Yeni konut projeleri Bursa!
Yeni konut projeleri Bursa listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm projeleri ile gündemde olan Bursa'da konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Yeşil cennet olarak bilinen şehirde yeni başlayacak ve halihazırda inşaatı devam eden projelerde satışlar sürüyor.

İşte yeni konut projeleri Bursa listesi

Panula Balat
7 katlı 5 bloğun yükseldiği Panula Balat projesinde de daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 19 bin 100 metrekare yeşil ve sosyal donatı alanına sahip olan projede dairelerin alanları 141 ila 440 metrekare aralığında değişim gösteriyor. Panula Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Bonneville Mihraplı
3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra projede 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin de planlandığı Bonneville Mihraplı projesinde dairelerin alanları 156 ila 362 metrekare aralığında değişiyor. 8 bloğun yükseldiği proje Sıra Kaya İnşaat - Naci Atış Yapı imzası taşıyor. Bonneville Mihraplı fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Beştepe Konakları Mudanya
Yatay mimarisi ile hayata geçirilecek olan projede 3+1 daireler 157 metrekare, 4+2 daireler 165 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Lik Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Beştepe Konakları Mudanya projesinde 3 blok yer alacak.Beştepe Konakları Mudanya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Komşu Park Evleri
Çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, toplantı salonu, basketbol sahası ve kapalı otopark gibi sosyal imkanların yer alacağı Komşu Park Evleri'nin 3+1 daireleri 145 metrekare, 4+1 loft daireleri 150 ile 230 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. ​Komşu Park Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bulvar Park Evleri
Beydağ-İNT Grup imzası ile 12 blok olarak tasarlanan Bulvar Park Evleri projesinde 3+1 daireler 145 metrekare, 2+1 dubleks daireler 130 metrekare ve 4+1 dubleks daireler 225 metrekare olarak tasarlanıyor. 17 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Bulvar Park Evleri projesinde yesil alanlar, yürüyüş yolları, kapalı-açık spor alanları ve yüzme havuzları, kapalı-açık çocuk oyun alanları yer alıyor. Bulvar Park Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Downtown Bursa
10 blokta, 14 farklı kat planının tasarlandığı Downtown Bursa projesinde 2+1 Grande, Simple, Comfort, Dynamic, 3+1 Private, Premium, Elegant, 4+1 Unique, 4+1 Dynamic Dubleks, Comfort Dublex, Simple Dublex, 5+1 Private Dublex, Elegant Dublex, 6+2 Sky Villa daire seçenekleri tasarlanacak. 61 bin metrekaresinin yeşil ve sosyal alana ayrılacağı projede 660 adet daire yer alacak. Downtown Bursa daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Prestij Park Bulvar
Bin 100 konut ve 50 işyerinden oluşacak Prestij Park Bulvar projesi 110 milyonluk liralık arsa yatırımı ile hayata geçirilecek. Çalışmaların devam ettiği  41 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselecek. Prestij Park Bulvar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yeni konut projeleri Bursa  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181